WARUNG SIERO

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 3679 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Siero. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 20:54 Na het lezen van slechte recensies toch besteld, en ik moet zeggen dat het eten gewoon goed was en veel sneller bezorgd dan aangegeven, Sato soep was ook gewoon lekker groot en goed van smaak, niks mis mee ! Thanks Warung Siero!
18 sep 2022 om 20:35 Ik moest zelf mn eten op smaak brengen….
17 sep 2022 om 21:34 Eten was echt niet lekker . Veel zout in saoto . Bamie was vreselijk droog en smaakloos . Moksie alesie was ook niet te eten . Ben dit niet gewend van siero .
9 sep 2022 om 18:47 weer veelste lang gewacht, ene helft van t eten smaakloos, andere helft veel en veelste pittig.
9 sep 2022 om 18:05 bijna 2 uur gewacht opeen paar broodjes. toen ik belde,werd er gezegd hij is onderweg binnen 10 min,gelogen. bezorger kwam 50 min later. bezorgen zei dat hij pas net weg kon met mijn bestelling.waarom liegen?? broodjes waren warm maar taai
2 sep 2022 om 19:30 Eten was heerlijk.
2 sep 2022 om 19:22 Alles was gelekt en doordrenkt in de tas.Zo hoor je toch je eten niet te krijgen. Sauto soep water was net een kippenbouillon blok opgelost in warm water.Zo jammer dit.
1 sep 2022 om 19:17 Meer dan een uur te laat. Meer dan 10x gebeld voordat er werd opgenomen. Eten koud. Smaak redelijk.
31 aug 2022 om 19:50 17:18 besteld. 19.48 bezorgd. 14 keer gebeld en er werd steeds niet opgenomen. Uiteindelijk werd er opgenomen, aangegeven dat ik al 2,5 wacht , hier is verder niet op in gegaan , koude saoto en bezorger die asociaal was.
30 aug 2022 om 19:50 Ik heb eerst mijn kiezen gebroken op de bara, van schrik gooide ik de bara naar buiten. Helaas brak het keukenraam toen. Ik hoorde een harde knal, de bara was op een gepantserde bmw terecht gekomen, er zit een enorme krater in het dak. Sorry buurman
28 aug 2022 om 22:07 2 uur zitten wachten en uiteindelijk koud eten krijgen. een halve bak Pindasaus dat gewoon letterlijk water is voor €4,50. Bakabana en bara waren taai, Telefonisch 15 pogingen gedaan en gewoon niet opnemen... Eindstand: 30 euro weg kennen gooien
28 aug 2022 om 21:05 Lekker gegeten ga zo door