WARUNG SIERO

WARUNG SIERO Freshly made with love...100% Halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 3642 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Siero. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 16:54 Heerlijke broodjes
1 jul 2022 om 16:44 Saoto was niet voor herhaling vatbaar, niet warm en ingrediƫnten niet vers. Rotirol was wel erg lekker en alles vers. Kreeg een extra drankje erbij en bezorging was netjes binnen 40 min. Keurig.
30 jun 2022 om 19:38 Eten is lekker, maar kan pittiger. Bezorging duurt lang
28 jun 2022 om 19:03 Vond het tegen vallen saoto soep kip moest ik zoeken en wat ik erin vond was en was taai kleine bak je rijst bij grote saoto rijst br pom leek wel wat kip met groen prei of zoiets br tjauteu was redelijk schrok beetje vanneten niet gewend
27 jun 2022 om 22:51 Eten was lekker warm. Wij hebben lekker gegeten.
26 jun 2022 om 22:08 Saoto soep weinig tot geen smaak.. niet te eten.
26 jun 2022 om 15:49 2,5 uur gewacht op mijn bestelling & het was niet eens lekker. Zonde van het geld & mijn tijd. Nooit meer!!!
26 jun 2022 om 11:17 De broodjes zijn heerlijk, en de telo met trie ook
25 jun 2022 om 20:59 Het eten was niet lekker. Saoto was zoutig. Nasi met geroosterd kip had een rare smaak. Chauwmin was droog en had dezelfde rare smaak. Kool op de nasi was rauw. Ik ga niet meer hier bestellen. Zonde van mijn geld!
25 jun 2022 om 20:05 extra aardappel en ei besteld maar niet gekregen. bestelling was 2 roti kipfilet
23 jun 2022 om 16:45 Ik vind het jammer te moeten zeggen maar het eten is met de jaren mee achteruit gegaan Jaren heerlijk gegeten hier de laatste tijd was het eten niet op smaak en de vorige keer waren de bakjes minder dan de helft gevuld heel jammer dit teleurstellend
19 jun 2022 om 19:39 Was 3 kwartier tot 1 uur Levertijd opgegeven en uiteindelijk na bellen 2.5 uur het bestelde eten ontvangen .