WARUNG SIERO

WARUNG SIERO Freshly made with love...100% Halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2632 beoordelingen
22 sep 2020 om 20:04 Eten was top!
22 sep 2020 om 19:31 Ik vond de kip bij de tjaumin echt tegen vallen sate wS te droog kipfilet kerrie was wel lekker saoto was oke en rotti waren ze vergeten te bexorgen is wel half uur later na bezorgd
22 sep 2020 om 7:55 Helaas reviews pas achteraf gelezen! Roti kipfilet besteld en roti met groente. Wij vonden het niet lekker. Vooral de kipfilet niet! Bezorging duurde 1,5 uur i.p.v. 30 min zoals aangegeven! Ik zal hier niet weer bestellen!
21 sep 2020 om 21:52 Eten was niet warm wel goed van smaak. Kouseband was vettig! Kleine hoeveelheden voor veel geld! Dawet veels te zoet en niet origineel..had meer wat van een shake!
21 sep 2020 om 20:06 Kreeg verkeerde bestelling: bami in plaats van nasi. Bezorger is na 20 min gekomen en heeft nasi gebracht en heeft het bami meegenomen
21 sep 2020 om 19:56 Jullie verdienen 5 sterren voor het 1.5 uur te laat komen. Bagger zo met je klanten omgaan.
21 sep 2020 om 15:04 Roti Kipfilet altijd lekker! Bezorging was 50min ipv de aangegeven 30min.
20 sep 2020 om 19:40 Lekker gegeten, voor herhaling vatbaar
20 sep 2020 om 10:21 Eten was heerlijk. Bezorging zelfs iets vroeger.
19 sep 2020 om 20:29 Top
19 sep 2020 om 20:11 eten was redelijk, de bezorger was wel 35 minuten later als de afgesproken tijd, erg vervelend als je aan het werk ben en een beperkte etenstijd hebt, het excuus, ja het was druk. en even een belletje is dan blijkbaar ook niet mogelijk,
17 sep 2020 om 19:48 Kleffe aangebrande loempias, bijsmaak aan de kipfilet van de saoto, nasi te hard en drooggebakken. Niet zo snel weer nog een keer bestellen.